Gebruiksvoorwaarden

Opgelet.

Lees deze voorwaarden zorgvuldig voordat u deze website gebruikt. Gebruik van deze website betekent dat u deze voorwaarden accepteert. Als u deze bepalingen en voorwaarden niet accepteert, gebruik deze website dan niet.

Eigenaarschap van deze website.

Christian Biemans is de eigenaar van deze website. Alle elementen weergegeven op deze website, inclusief, maar niet beperkt tot tekst, graphics, foto's, beelden, bewegende beelden, geluid, illustraties en software, is eigendom van Christian Biemans.

Bescherming van intellectuele eigendom.

Alle elementen van deze website, inclusief, maar niet beperkt tot, het algemene ontwerp en de inhoud zijn beschermd door handelsmerk, copyright, morele rechten, handelsmerk en andere wetten met betrekking tot intellectueel eigendomsrechten. Geen gedeelte of een element van deze website mag worden gekopieerd of gebruikt via alle mogelijke middelen, tenzij anders uitdrukkelijk overeengekomen door Christian Biemans.

Links naar andere websites.

Er zijn links naar andere websites. Deze links worden aangeboden voor uw gemak om nadere informatie. Christian Biemans heeft geen controle over en is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte website(s).

Auteursrecht klachten.Als u denkt dat enig materiaal op de website van Christian Biemans inbreuk pleegt op uw auteursrechten, kunt u een melding van dergelijke overtreding indienen met behulp van het e-mailadres hieronder.

Gebruik van foto's.Verzoeken voor het gebruik van foto's die op deze website worden weergegeven, moeten worden gericht aan het
e-mailadres hieronder.

Copyright

De inhoud en afbeeldingen die gebruikt worden op deze website, zijn het eigendom van en vallen onder het auteursrecht van Christian Biemans. Bepaalde beelden kunnen worden gebruikt op andere websites na goedkeuring van Christian Biemans. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Christian Biemans mogen foto's of inhoud van de website niet worden gekopieerd, niet worden gedupliceerd of anders overgenomen van de website.