Workshops

Wij bieden een scala van persoonlijke workshops. Deze workshops kunnen worden aangepast aan uw eigen persoonlijke behoeften en duren een halve dag of een hele dag afhankelijk van wat u wilt.


Natuur- & wildfotografie: de basis.

Aan de slag met natuur- & wildfotografie!

Deze workshop is bedoeld voor de enthousiasteling die wil beginnen met natuur- & wildfotografie. Naast onderwerpen zoals apparatuur aanbevelingen voor digitale camera's, lenzen & accessoires, wordt ook algemene informatie gegeven over belichtingsmethoden, het gebruik maken van natuurlijk licht, compositie technieken en de ethiek van de natuur- & wildfotografie.


Natuur- & wildfotografie: gevorderde technieken.

Breng uw natuur- & wildfotografie naar een hoger niveau!

Deze workshop is bedoeld voor de liefhebber die meer wil dan alleen maar zijn/haar camera op de automatische stand gebruiken. De onderwerpen van deze workshop zijn belichtingsmethoden (incl. handmatig belichten), gebruik maken van natuurlijk licht, compositie technieken en digitale technieken zoals HDR, het creëren van panorama's en het samenvoegen van meerdere foto's tot één. Voor deze workshop kunt u ook eigen foto's meenemen ter beoordeling en zo bruikbare tips krijgen voor uw toekomstige fotografie.


Natuur- & wildfotografie: begeleiding in de praktijk

Ga er op uit en leer in het veld!

Deze workshop is bedoeld voor de fotograaf die graag praktijkbegeleiding in het veld zou willen krijgen. Christian kan u begeleiden naar een locatie van uw keuze en een 'on the job' training geven in het veld.


Lightroom: hoe Lightroom efficiënt in te richten en te gebruiken.

Organiseer je archief door workflow!

Deze workshop is bedoeld voor die fotograaf die zijn/haar digitale archief wil organiseren en die daarnaast een eigen workflow wil creëren. Christian is een fervent gebruiker van Adobe Lightroom en zal u laten zien hoe hij Lightroom heeft opgezet. Hierna zal Christian zijn workflow demonstreren. U kunt de workflow van Christian vervolgens kopiëren en zelf gebruiken of gebruiken als basis voor uw eigen workflow. Als u een laptop heeft met Lightroom, neemt u deze dan vooral mee.


Voorwaarden

Klik hier voor onze voorwaarden wanneer u een workshop wilt boeken. Wij verzoeken u deze zorgvuldg te lezen.
 
 

Informatie

Voor informatie over de workshops, speciale verzoeken of boekingen, kunt u ons e-mailen via
info@biemans-photography.com